In de pers

Het boek Gantoise 150 - 101 indianenverhalen krijgt heel wat persaandacht. Bekijk hier een overzicht.

Een mooie recensie in de Gazet van Turnhout door Sam Van Clemen.
 
In De Gentenaar vertelt Martine Vermandere aan Annelies Rutten over hoe we het hele project rond 150 jaar KAA Gent opstartten. 'Heeft u nog verhalen of foto's van de Gantoise?', was de vraag waarmee ze naar supporters, (ex-)leden en bestuurders van de Gantoise trok. 'Ik heb mensen ontmoet die de Gantoise voor altijd in hun hart dragen', zegt ze. In de sportpagina's van de krant doet ze uit de doeken waarom de kleuren van de club blauw-wit zijn.
Lees de artikels hier: '150 jaar Gantoise in fraai kijkboek' en 'Waarom zijn de clubkleuren van AA Gent blauw en wit?'. In: De Gentenaar, 27/11/2014.

Lander Deweer interviewde Martine Vermandere voor De Morgen. 'We wilden geen zuiver sportverhaal maken', vertelt ze. 'Er is veel aandacht voor de sociale geschiedenis. De stadsgeschiedenis van Gent en omstreken komt ruim aan bod. En ook met de politiek zijn er veel raakpunten, zeker in de beginperiode.'
Lees het artikel hier: '150 jaar spierballen en indianenpluimen'. In: De Morgen, 27/11/2014.

Martine trok ook naar het programma Tumult van Urgent. Je kan dat interview over het boek hier herbeluisteren.
 
En DS Avond bracht een fotoreportage over het boek. Zie: 'Fotoverhaal: indianenverhaal over KAA Gent'. In: DS Avond, 27/11/2014 (betalend artikel).

© Amsab-ISG, Bagattenstraat 174, 9000 Gent - 09/2240079 - website: Mario Van Driessche